lördag 5 februari 2011

Bildtorka

Hej Alla Lördagsfirare!

Idag har det inträffat en TRÅKIG händelse: När jag satte igång min kamera så fanns inga filer kvar: Inte EN endaste liten bild!!! Fattar inte vad som har hänt!

Såååå TRIST!
Jag som hade tagit så lyckade bilder på min fina väninna som har varit hos mig några dagar. Dem hade jag ju förstås tänkt publicera här och nu:( Så:

Bara att ta nya tag, de flesta - men långt ifrån alla - finns lagrade här på datorn. Så får jag väl bygga upp ett nytt "albumförråd" i kameran. Om det går, det vet jag ju förstås inte ännu. Kanske måste jag köpa en ny kamera...hm...dags för en systemkamera och lite fotolektioner;)

Denna nyckel som nu hänger på min vardagsrumsvägg gick till ytterdörren på mitt barndomshem. Inga problem att bryta sig in där om man ville! Nu var ju den dörren sällan låst - och om den var det så hängde nyckeln fullt synlig på sin spik utanför, invid dörren.

Så var det förr! Livet var tryggare och ingen kom någonsin på tanken att missbruka denna nyckel.

 

 Där under hjärtat är det - Barndomshemmet! Det finns inte längre kvar, tyvärr. I mina nattliga drömmar är jag ofta där och det känns och ser ut precis som förr. När jag vaknar så känner jag saknad en stund, men det går över rätt snabbt för vem vill väl leva om sitt liv? Repriser är så trista och jag vet ju ändå hur det blir... Rätt så bra faktiskt :) 

Bilden är tagen på 60-talet, när en ny bro hade byggts över Kalixälven och den gamla bron (med spann) ännu inte hade rivits.


Ikväll går startsignalen för årets bidrag till Melodifestivalen! SCHLAGER!!!  För att få lite färg på inslaget visar jag två fina skålar som jag har hittat på ILVA. Bara att hälla upp TV-godiset!
KRAMAR !

1 kommentar:

  1. Oj, vad trist men du fixar det säkert!
    Bilder på din fina väninna???? Jag har ju inte varit hos dig sen i oktober......
    KRAM KRAM
    Chris

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥