torsdag 2 juni 2011

Någon som vill ha?

HEJ!

Här bjuder Alice på coccostoppar i lekstugan:)


Det var förra sommaren, och då fick hon leka ensam i sin stuga!

Vi pratade nog om att 'nästa år kan Sofia också leka' Men samtidigt verkade det så otroligt att en liten krypande bebis skulle förvandlas till ett gående barn på bara ett drygt halvår.


Hon klarade ju knappt att sitta säkert på de små stolarna till utemöbeln:)

Men Sofia har faktiskt blivit "stor" och redan lekt i stugan många gånger under den fina försommaren som vi har haft.


Den här fina men aningen hårdsmälta tårtan blir vi bjudna på
om och om och om igen;)

Nu väntar en härlig, solig lååånghelg och den lilla familjen kommer hit! (igen:)) Sofia har visserligen fått vattkoppor (av storasyster), men här kan hon ju vara ute utan att riskera att smitta andra barn.

Midsommartårtan 2010 - Väldigt lättsmält:)

  Och nu är det inte långt till Midsommar!

Hoppas bara att tiden går l-å-n-g-s-a-m-t innan vi har nått dit, för sedan bara rasar det iväg och sommaren är slut på ett litet kick!

Njut en dag i sänder mina vänner!

KRAM!

Psssssssst: Nu har jag sex arbetsdagar kvar innan vi tar sommaruppehåll på mitt jobb! Därefter är jag ledig till i slutet av augusti:))))))))) hihi


Underbart!

3 kommentarer:

  1. Ända tills i slutet av augusti....men jag vill också. Behöver det. Vill ha det. Ska ha det. O suck du grymma värld som lathund plågar!! Mig då alltså :) Deras lekstuga är verkligen fin. Kan man få flytta dit tro,bo i lilla lekstugan och äta cocostoppar varje dag ;) Nej blev inget inlägg igår. Du vet, att få en bebis genom benet tar ju tid :)) Men annars mår han toppen :)

    SvaraRadera
  2. Ja, det är inte så dumt jobb som jag har;) Nog kan det bli lite tråkigt emellanåt att vara ensam hemma. Om det regnar och så. Men jag är ganska trött nu så det ska verkligen bli skönt! Skönt också att lillkillen din mår bra! :)Kram

    SvaraRadera
  3. Förresten: Klart att du får bo i lekstugan om du kommer förbi och är på rymmen från ditt jobb! :)Det blir inte så dyrt heller om du bara vill ha coccosbollar...du lär tröttna ganska fort:)))

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥