tisdag 28 juni 2011

En dag i solen


...har utvecklats till en dag i skuggan under balkongen:)

HALLOJSAN!
Här har jag suttit av och till mest hela dagen
Underbart skönt!

Men även lite tråkigt i längden.
Utom när min kompis Åsa kom och hälsade på...jag är en ganska sällskapssjuk människa. Tyvärr är Å väldigt rastlös så hon hinner inte mer än dricka ur sitt kaffe så är hon på väg någon annanstans. Snacka om myror i baken... 

Nästa gång ska hon minsann få vänta länge på sitt kaffe...hehe:)


Har börjat läsa en bok som heter "Niceville" men inte riktigt kommit in i handlingen ännu. Det var jättelänge sedan jag hittade en sträckläsarbok. Det ligger flera påbörjade böcker härhemma som jag har läst ett par kapitel på och sedan lagt ifrån mig. 

Kanske ger jag upp för tidigt, men inledningen på en bok är väldigt viktig för att fånga läsaren. Det tycker jag att fler författare borde tänka på.  


Den här bilden är tagen från andra hållet  och där längst bort hänger den, min sköna soffa!
Och där ska det minsann bli ännu mysigare! Har blivit så inspirerad av andra bloggares verandor och att de har "vanliga" möbler ute.

Det ska bli ett litet "rum" och det snart !! Måste ha hjälp med vissa saker av S först. Efter att han har fixat räcket på balkongen förstås:)

Armeringsnät till vindruvorna (som förhoppningsvis växer upp bak soffan) och ett innertak. Sedan kan jag själv fixa tunna gardiner och hängande lyktor.
OCH:
Så lycklig jag skulle bli om jag hittade ett runt enbent mellanstort gammalt bord!!! Då kunde jag slänga det fula trädgårdsbordet som man måste ha vaxduk på :((( 
Planeringen är halva nöjet...:)

Nu ska jag ta en promenad till den lokala samlingspunkten: ICAbutiken i byn. Där får jag även träffa min yngsta dotter som har sommarjobb där:)

Ha det så skönt i sommarvärmen!

KRAM:)



7 kommentarer:

  1. Och du bara har det gött hela tiden ;)) Helt riktigt gjort !! Tycker det ser mysigt ut och den där soffan ser mycket inbjudande ut. Kommer att bli mycket bra också med allt du planerar men se då för guds skull till att du inte ramlar ut från den där balkongen utan räcke!! Du vet, man blir för ivrig och sprallig och så hoppsan ramlar man :)) Var försiktig :)

    SvaraRadera
  2. Haha...nej du - jag tar min medicin och håller mig i skinnet;) Men du har rätt i att jag har det bra:) Fast lite, lite tråkigt att vara helt ensam hemma är det ju...

    SvaraRadera
  3. Skönt att höra att du tar din medicin. Jag gör också det ;)) Snart är veckan slut och då får du hem din S :)

    SvaraRadera
  4. Hej
    Vad härligt fint du har det och många härliga idéer håller med dig att det är halva nöjet..
    ha en skön dag
    kram
    sanddra

    SvaraRadera
  5. Sommarjobb... hur länge sen är det inte man hade det??? Nu är det sommarlov som gäller, nä jag menar inarbetad tid... ;) Ha det gott!

    SvaraRadera
  6. Ja tiden den går! vet du att nu är ni (Jenny & du) lika gamla som jag var när vi flyttade till Skåne! Inte klokt. Kram:)

    SvaraRadera
  7. Sandra: Ja det är så roligt att planera...men ändå roligare att "lägga sista handen" vid något projekt:) Kram.

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥