fredag 1 juli 2011

På rymmen till Malmö


HEJ igen!:)

Nu har jag varit i Malmö några dagar och det var ett skönt miljöombyte eftersom S har varit i Göteborg hela den gångna veckan. Inte roligt att vara ensam hemma!

Jenny fyllde ännu ett år igår, så kvällen firade vi hos henne. Egentligen är vi väl lite konstiga som firar vårt åldrande - varför gör vi det kan man undra??

(Rätt svar är: Uppmärksamhet och Presenter:)) 


Elin och jag satt här ute och fikade i torsdags, fotot taget från vårt bord på ett rockcafé som ligger i utkanten av Lilla Torg. Det är på det torget som "allting händer" - man träffas, äter, snackar och dricker:) Här hänger singlarna (som inte alltid är singlar kan det visa sig) och här knyts både lång- och kortlivade kontakter.


Mina ögon fastnade på den här fina påfågeln (?) som stod utanför en butik på andra sidan gågatan. Fick lust att titta närmare i den eftersom jag tycker om färg och form.




Jamen - det var ju hur fint som helst! Vilka fina konstföremål! Inte så att jag skulle vilja ha en uppsjö av dem, men en liten gubbe eller häst  - ja tack! Gillar gubben som står med "kronvingar" och ser skenhelig ut ;)

Dessutom hade de jättefina och faktiskt inte alls dyra fårskinn. Vill ha ett korthårigt krulligt grått:)
Men det får bli till hösten!


Och jag har aldrig sett så många ugglor!! Det måste vara inne med såna! Såg dem överallt -  På kökshanddukar, som hängare, som gosedjur och på ryggsäckar. Prydnadsföremål. Tavlor. Mitt lilla barnbarn sprang omkring med en mjukuggla i famnen!!!  

Ute på terassen stod dessutom en stor uggla och glodde ut över havet för att skrämma måsarna (HA!) som skränar från fyratiden på morgonen. (de sket både i och på plastugglan)  Det finns vissa fördelar med att bo i inlandet :)

Ha en fin fredagskväll!
KRAMAR!

6 kommentarer:

  1. Tack för senast älskade mamma!!!
    PUSS

    SvaraRadera
  2. Tack själv, älskade barn:D puss

    SvaraRadera
  3. Halkade in på din blogg och tänkte lämna ett avtryck innan jag går.

    Härliga bilder och supermysig blogg,

    hoppas att du har en riktigt fin helg!

    Kram/M

    SvaraRadera
  4. Kul när någon halkar in:)) Ha en fin helg du med;) Kram

    SvaraRadera
  5. Men tack gode gud att du är hemma igen! fara bort på det där viset !!!! :)) Hinner inte skriva mer just nu. Du visade mycket intressant i dag. Måste återkomma!! Vi ses snart :)

    SvaraRadera
  6. Hahhaaha - du kan då konsten att få mig glad! :)

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥