tisdag 23 augusti 2011

Läsa-andras-bloggar-paus

  Hej! :)

I går när jag kom hem från jobbet stod detta enorma blomsterarrangemang på vardagsrumsbordet. Lite too much, faktiskt.

S fick det i födelsedagspresent när han kom tillbaka till jobbet efter semestern.
Det får väl stå där ett tag tills snittblommorna vissnar. Sedan ska jag plantera ner de som har rötter i mindre krukor. Det blir fyra krukväxter.

Men...

...har alltid hört att man inte ska ha murgröna (och nejlikor och granris) inomhus, det ska visst betyda något negativt. Vet faktiskt inte vad. Någon som vet? Sjukdom? Ond bråd död? 

Den får nog åka ut för säkerhets skull!


Nej, hans chef läser inte min blogg. Ingen på hans jobb vet ens att den finns:) Och ja, jag kan uppfattas som otacksam i denna speciella fråga. Inte för att den är min. Men jag tycker faktiskt ärligt att den är alldeles för stor!

Funderar starkt på att plocka ner den redan i morgon. S bryr sig inte om vad jag gör med den. Slutar kl 12.30 så jag har tid på mig:) Kan bli fint med rosorna i en vas...


Se så vacker!


Och färgkombinationen är helt rätt. Vitt och Rosa :)


Den här korgen köpte jag i Malmö på festivalen. Vet inte var - eller till vad - jag ska ha den ännu, men det dyker snart upp något lämpligt...den är c:a 3,5 dm hög. Förvaring är alltid bra att ha...stickgarner kanske? Fast det har jag ju knappt några...trasiga strumpor? Fast de kastar jag ju bort. Vantar? Tja...kanske. Jag kommer att komma på något!!! :) Vänta bara!



Och här hänger min lilla söta blåiga keramikängel:)

Nu har jag jobbat två dagar efter min långa ledighet och det känns som att jag har jobbat i flera veckor redan. Konstig känsla faktiskt - jag skulle behöva semester igen nu! ;) Snart.
Vill bada i en varm pool på Cypern!

Ja så var det det där med bloggläsningen. Jag hinner inte! Det tar alldeles för mycket tid och det ger mig inget eftersom jag får så lite respons på mina kommentarer. Det är så roligt när man får en kontakt som fortlöper. (Hej Ann-Louise ♥) Men det är sällsynt. Så jag tar mig tid att ta mig tid. Hhahhaha

Men som sagt: bloggar gör jag så länge det är roligt. Och det är det fortfarande!

KRAMAR!!!





9 kommentarer:

  1. Nejmen...vad kul! Det trodde jag inte:) Kram

    SvaraRadera
  2. Hej! jag gillar inte heller stora arrangemang. Vill helst bara ha lagoma buketter och knappt det för vi är allergiska. Jag vet inte vad de betyder de blommorna - Otur eller att du vaknar upp på morgonen med hår under fötterna, kanske ?! Vet inte vilket som skulle vara värst :))

    Korgen är fin. Jag gillar korgar men vet alldeles för sällan vad jag ska ha i dem. Och jag är ju i ständig rensa o röj stadiet så här åker mycket ut. Men ängeln var söt, den vet jag precis var jag skulle hänga :)

    Ja detta med bloggande och läsande...Ibland blir jag ganska less på det faktiskt men så kommer jag på nåt jag måste skriva om och så ja, då skriver jag igen. Men jag läser inte alls lika många bloggar som tidigare och en del har jag valt bort. Men jag är glad över att du läser min blogg iaf och jag kollar din ofta ofta, ibland flera gånger om dagen för du kan ju skrivit nåt inlägg som inte uppdaterats :)) Fast jag har upptäckt att uppdateringarna syns där man har sina bloggar man följer. Men jag har ju inte din tyvärr för du har ingen "sån" på din blogg.

    Ha det bra, jobba på och dröm om poolen på Cypern! Snart är du där igen ;)
    Ann-Louise

    SvaraRadera
  3. Skulle nog inte få så många 'följare' det är därför jag inte har någon "sån där" :)

    Ska ta itu med planteringen nu, var bara tvungen att skriva av mig om min stackars ek först bara.

    Hår under fötterna? varför inte:) det vore ju varmt och skönt på vintern men jag skulle väl få raka mig på sommaren så jag inte halkar omkring och slår ihjäl mig;)) Går mest barfota på sommaren.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag läser också! hi, hi.....
    Kraaaaaaaaaam <3
    Chris

    SvaraRadera
  5. Det känns bra att höra:) @hearts;

    SvaraRadera
  6. Hej Karin,

    jag heter Anna och jag hittade din blogg när jag letade keramikänglar. Det är nämligen så att jag har en likadan ängel som din fast vit med rött hjärta. Idag upptäckte jag att min var trasig. Eftersom jag köpt den på en marknad för länge sedan så vet jag inte hur man får tag i en ny, så jag undrar om du kanske vet? Tack på förhand!

    SvaraRadera
  7. Hej Anna!
    jag köpte min för två år sedan på Malmöfestivalen. Förra året stod han där igen, men jag vet inte vem han var. Snart är det festival igen (början av augusti?) och om du bor i närheten av Malmö så står han troligtvis nära Lilla Torg, för han stod på samma plats båda åren:)
    Jag samlar inte på änglar så du kan gärna få min om du vill - Maila mig i så fall:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Karin,

      jag tappade helt bort lanken till din blogg, sa jag har inte sett ditt svar, men sa hittade jag min trasiga angel idag, sa jag satte igang och letade igen. Jattegulligt om du inte vill ha din. Jag betalar garna! Tack!

      Radera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥