fredag 23 september 2011

Det är ju jag!

 
 En liten titt bara för att säga godnatt! Genom mina ögon - jag har klippt bort helheten för att inte skrämmas. Ser bara lite ovanligt sminkad ut :))

Men om någon inte vill se så hoppa över det här inlägget!


En liten ♥♥♥-på-tråd på bordet i mitt vardagsrum idag.


På köksbänken står ett våningsfat från GRANIT. Köp det inte, det är väldigt rangligt!!! Men fint:)Och där finns absolut en massa fina saker, gå in HÄR och titta! Högst upp i den gamla träsleven ligger en helt vanlig liten gurka som jag fick av snälla Majsan idag:) Den är så liten och söt att jag knappt vill äta upp den!


Det här fatet hittade jag på Loppis här i byn förra helgen. Tyckte att de hade så fina höstfärger att jag löste in det för en hel tjuga faktiskt.


Så här vackra är alltså mina ögon ikväll!  



TITTUT!

Det har ju blivit bättre fast det inte kändes så i morse. Det mest svullna ögat var helt igenmurat i tisdags. Nu har det börjat få gula toner och det har börjat klia. Ett bra tecken.
Men ännu är det ett tag innan jag ser ut som vanligt igen!   

och så en bild på mina "påsar" som hänger ner under. Kommer nedan! De har faktiskt krympt ihop lite för jag har kunnat titta ner på mina tår ikväll :))))



 Ha nu en bra dag för det tänker jag ha! Fredag är i alla fall veckans bästa dag!

Ta hand om er och gå försiktigt i trappor!

KRAMAR!!!!

4 kommentarer:

  1. Oj, hur du ser ut :( Det var ju inte roligt att höra förstås. Men så bra att svullnaden håller på att gå ner och att det går åt rätt håll. Det tar verkligen tid men herregud du föll ju nerför hela trappan och slog både pannan och bakhuvudet o allt annat hemskt....Och du kan ju se fötterna igen! :)) Det kan inte jag om jag slappnar av för då står magen rakt ut och skymmer utsikten ;)) Vad du ser ut att ha det fint hemma! Fatet var ett bra fynd. Vad effektfullt och snyggt det blev med en frukt på. Där tänkte du till ;) fast det verkar du göra med hela ditt hem också.

    Ha en trevlig helg Karin och krya på dig! ♥

    SvaraRadera
  2. Ja, Man ska var glad åt att kunna se sina fötter. Både med och utan påsar ☺ ☺ ☺ (alt+1)
    Skålen, ja. Den är fin och granatäpplet var ju i precis samma färgskala - det gillar jag! Färger alltså. Tänker mycket på sammansättningar och nyanser när jag möblerar.
    Ha en jättefin helg själv! Hoppas att du är ledig och att solen skiner. Jag har sparat ditt träd så jag går in o tittar då och då! KRAM!! ♥

    SvaraRadera
  3. Men usch då!! Det var ett tag sedan jag kikade, men oj, vad jag tycker synd om dig. Vet hur det känns, det gör ont överallt o man ser ut... som... ja, vacker är man då inte! Hoppas det lägger sig snart o att du får må bättre!!KRAM

    SvaraRadera
  4. Tack, ja jag vet att du har sett ut likadan nästan! Hur lång tid tog det innan du såg normal ut igen?
    Kram

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥