onsdag 28 september 2011

En liten hälsning

HEJ!
Tittar bara in en snabbis för att säga godnatt! Datorn vill inte kännas vid min kamera ikväll så jag har inte mycket att bjuda på i bildväg.  Den gör så ibland av någon konstig anledning.




Dagen har varit trevlig, har haft besök av min gulliga arbetskamrat Åsa. Vi har ätit stuvad pasta och stekt falukorv och njutit av en brasa i öppna spisen.

Hög mysfaktor ♥

Ha en bra torsdag!

KRAM!

9 kommentarer:

  1. Hörs mysigt! Hälsa Åsa från berget/ Kram Ulla

    SvaraRadera
  2. Ska jag göra! Kramar till er båda:)

    SvaraRadera
  3. Trevligt för Dej att få besök av Åsa! Hälsa henne från mej! Hur är det med tillfrisknandet och blånaderna? har även halsen fått färg? Har fortfarande besvär med ögoninfektion...har behandlat med antibiotika i tre dagar nu men det har bara blivit lite bättre...
    Vädret är underbart! har promenerat med grannen ovanpå, Berit, vi går i samma tempo och hon kan många olika slingor längs vattnet eller i sta´n.
    Krya på Dej kära Karin! Vi hörs! Kramar//Maria

    SvaraRadera
  4. Ska jag göra! Jag mår bättre och bättre men är inte så vacker som jag brukar vara hahhahha :D Är mer gul än lila nu i hela ansiktet ända ner på halsen. Ser helsjuk ut. Hoppas dina ögon blir bättre snart!
    Kram! ♥

    SvaraRadera
  5. Men vilket härligt inlägg ;) Tycker om din enkla bild, det är ju hjärtan på tråd. Enkelt och fint, inga krusiduller. Verkar som en mycket härlig dag! Det behöver inte vara märkvärdigare än så för att vara härligt trevlig. Stuvad pasta, falukorv och en brasa tillsammans med en arbetskamrat är toppen. Vad har du gjort idag då tro? Förutom att krya på dig, vilket jag hoppas du gör. Jag skrev om magsjuka ikväll. Det var ju inte särskilt trevligt för någon att läsa men man kan ju samtidigt kanske bli glad för att man inte har det då :)) ♥

    SvaraRadera
  6. Oj vad min blogg uppdaterades fort nu då, 6 minuter bara :))

    SvaraRadera
  7. Kryar på mig så mycket det går, Ann-Louise:) men vill fortfarande inte visa mig ute. Nu är jag randig i gult och lila. Ser ut som en levande Löfbergs lila-reklam. Kanske sätter jag in en bild av min kind senare:)

    Ja, vad har hänt!? Behöll du det nya gränssnittet? Det funkar ju bra för tillfället!
    Kram ♥

    SvaraRadera
  8. Det går åt rätt håll alltså, härligt att höra :) Visa en bild, jag gillar gult och lila. Kanske inte så mycket i den formen av den anledningen men ändå... ;)

    Helt plötsligt fungerade uppdateringen, just nu iaf. Har läst på flera ställen att blogger strular igen med kommentarer och uppdateringar.

    Tack för ditt mail! Har inte provat ännu. Har inte suttit så mycket vid datorn. Har ett program sen tidigare som jag bara helt plötsligt glömt bort hur jag ska fixa med.

    Ska göra tidig kväll. Håller på att bli sjuk känns det som. Och jag som ska bjuda Eva-Maria på lunch här imorgon. Vill ju inte smitta lille bebisen. Får se hur det blir. Ha en bra fredag Karin. Fortsätt fota! Du har kommit igång bra med det :) Kram

    SvaraRadera
  9. Nej, vad trist! Bli inte sjuk nu!
    Ska ta en bild i morgon,i dagsljus. Får de hur den blir. Mina ögon ser inte lika spännande ut längre för nu har "ögonskuggan" försvunnit:)
    :)))Du var nog inne och skrev kommentar här precis när jag la in dagens inlägg:)
    Hoppas att du sover gott nu och vaknar frisk och utvilad i morgon!
    Kram.

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥