onsdag 9 november 2011

En sak i taget ...eller?

♥Hej!

Idag är den första dagen som jag har känt mig bra igen efter den jobbiga influensan som jag har haft. Ändå har jag haft en 10,5 timmars arbetsdag! Känns skönt att allt är tillbaks till det normala igen:)

Just nu sitter S och jag här vid varsin dator. Jag bloggar som ni ser;) och han sitter och ritar en friggebod. Han ligger alltid minst ett steg före i sin planering! Nu när garagebygget är igång så hoppar han glatt till nästa projekt. Kanske därför som inget blir riktigt färdigt...alltid fattas det något...lister för det mesta;)

Vardagsrummet för några dagar sedan

Det här är mitt projekt.
Här fattas det fortfarande flera stolar!!! Bordet (180x100)plus 6 tillhörande stolar och de bruna stolarna på bilden(4st) ska säljas vid garageloppisen.
Och...
...innan jul ska här stå ett nytt bord, hänga en ny lampa och finnas minst sex vita stolar:))) Om jag inte gör som S och börjar med ett annat rum ist;)Man vet aldrig...

Hängande tåt

Lampan som hänger över bordet på bilden ovan är nu nedtagen:) och kvar hänger en sladdtåt med en sockerbit i änden.

Extra sittplats för små flickor med namn på A och S

Inte så mycket färg i vardagrrummet längre:) Skarpa färger hör sommaren till, tycker jag. MEN...snart kommer det att bli en del röda inslag. Jag tillhör den
röda julgenerationen.

Här brukar små tomtar bo:)

Dessa två små hus med plats för lyktljus brukar ingå i en julby som jag, Alice och Sofia ska bygga till jul!

Iihhhhhhh - längtar!!!

Min skänk
(som under halva min uppväxt har stått hemma hos farmor och farfar och därefter i mitt barndomshem) ska också snart möbleras om uppepå. Trollhasseln ska få flytta ut på Glasverandan och stanna där under julen. In med lärk och julgrönska! Oj, vad jag plötsligt längtar till det blir advent!!!


Väldans go katt!

Dagens Nisse:
Att leka med sin svans uppe på en stolsrygg är en daglig övning som han numera börjar bli riktigt bra på:) I början ramlade han ner rätt snabbt, men balansen har snabbt förbättrats. Lösningen är att ha lika mycket vikt på båda sidor om ryggstödet:)
...
Och att inte förivra sig när man väl får tag i svanstippen. Det är det som slutligen fäller honom de flesta gångerna!! :)))

Älskat barn

Igår hade vi kärt middagsbesök av Emma som var "gräsänka"
Så klart väldans mysigt att få hem ett barn så här mitt i veckan! :))) 

Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag går och lägger mig. Ska förresten se "Bonde söker fru" på TV4 play också!

Ha en fin torsdag!
KRAMAR!!! 

2 kommentarer:

  1. Låter bra att du blivit frisk! Det tar på krafterna att vara sjuk.Själv har jag blivit snuvig o lite ja...jag vet inte. Jag hoppas att det bara är allergi.

    Oj vad du grejar och fixar till det så snyggt. Någon kommer att bli verkligt glad när de hittar bordet och stolarna på din loppis :) Jag tycker det ser väldigt fint ut nu också men ett nytt bord med de vita stolarna kommer att bli super.

    Skänken är väldigt vacker. Vad roligt att den är gammal och verkar vara välbevarad. Den gör sig mycket snyggt mot de ljusa väggarna. Tyvärr har jag ingen plats för fler möbler. Fast....den dag vi tapetserar om i vardagsrummet åker bokhyllan ut. Den är liten och nätt men ut ska den :))

    Nisse lilla Nisse :)) Tänk vad livet är toppen för såna där små lirare :)) Tror jag också ska prova hänga över stolen och ta fast min svans. Verkar vara kul :))

    Roligt med middagsbesök. Förstår att ditt lilla mammahjärta blev glatt :)

    Nu ska jag fika gott och inviga min nya favoritkopp. Sedan bär det iväg till Eva-Maria på lite lunch och surr över andra fina kaffekoppar :)

    Kram kram Karin ♥

    SvaraRadera
  2. Dina inlägg är som små fina brev! ♥
    Klockan är 11 nu och jag har precis vaknat, så fortfarande behöver jag visst vila;)
    Jobbar 13 - 21.30 idag så det blir inte mycket tid hemma när man sover bort den:D
    När jag vaknade (ligger i gästrummet för tillfället eftersom min hosta stör) hängde Nisse i gardinen! Ända uppe vid taket!!!!!
    Han är överallt, det finns insa "säkra" ställen att sätta giftiga blommor på snart:)
    Tog en bild som får bli dagens inlägg.
    Hoppas du får en trevlig dag med din roliga kompis! Vad det är mycket värt att ha en vän som man alltid är välkommen hos!

    Kram!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥