fredag 18 november 2011

Fredagkväll

Tjeena...
På veckans bästa kväll!

Nu är det snart utröstning i Idol och jag gissar på att Amanda P åker ut. Jenny och Jesper sitter med varsin I-phone i näven och spelar Word Feud. Det är en väldigt avsocialiserande grej den där aj-fånen!!! Värst är att även S har en och nu känner jag mig riktigt utanför här! Han gick precis också med...

Nu börjar programmet!

Det blev som jag trodde; Amanda Persson åkte ut. Ikväll var Molly bäst, tycker jag! WOW, vilka röstresurser! 


Är så glad över det fina fårskinnet jag fick på min födelsedag!
Får nog bli ett likadant nästa år, flickor ;) hihi


Lilla bordet vid soffan har S gjort. Just nu  har vi en lätt spartansk inredning med få blommor. Det blir väl lite ris och sånt till advent.  


De blommor som finns står mest uppe på hyllor. I köket ska jag ha hyacinter uppe på hyllan ovanför kökssoffan och husets enda julros (ska vara rosa) på det fristående skåpet vid öppna spisen. Dit kommer Nisse inte upp!

Idag gick han ut en sväng och när jag ropade på honom efter en stund svarade han inte och syntes heller inte till någonstans. Han brukar alltid svara med ett jamande när vi ropar. Nu var det alldeles tyst. Jag blev jätterädd och tog på min jacka och gick ut och letade.

Han brukar älska att vara under altanen så jag gick dit. När jag böjde mig ner och kikade in rusade en stor randig katt fram och försvann. Stackars lille Nisse satt i ett hörn och darrade.
Han svarade fortfarande inte men kom sakta, sakta gående till mig. Svansen var tjock som en falukorv och sedan har han inte velat gå ut mer idag.

Jag tycker om katter, men inte andra katter som kommer hit till Nisses tomt och skrämmer honom! Han är ju bara en liten kattunge!!!

SCHAS!!!!

Till er som inte är dumma katter önskar jag en
God natt!

KRAM!
   


4 kommentarer:

  1. Trevlig helg! (nu ska jag gå o lägga mig igen) Kram

    SvaraRadera
  2. Tack detsamma! Sov gott! Hälsa o gratulera Freja en dag i efterskott!! Kram!

    SvaraRadera
  3. Stackars lilla Nisse...Men vilken tur att han inte sprungit bort eller blev skadad.

    Ja Word Feud...Eva-Maria vill att jag ska börja spela med henne. Vet inte när jag ska hinna det men det är säkert väldigt kul. Om jag börjar meddelar jag dig mitt namn och så börjar du också och så tar vi en match, som du förstås vinner med tanke på mitt lilla ordförråd :))

    Hoppas att ni haft en fin lördag!
    Kram kram heladan!

    SvaraRadera
  4. Har ingen I-phone ännu, men ska så småningom skaffa! Klart vi ska spela då!!!

    Vi har haft en fin helg, men S är fortfarande trött efter influensan så han har tyckt att det har varit lite jobbigt. Nu har alla åkt hem och vi ska äta och titta på TV i lugn och ro:)
    Kram, kram ♥

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥