onsdag 2 november 2011

Nä, nu kan jag inte hålla mig...

HEJSAN!!!!
Nu har jag gjort det;)))
... har varit in och hämtat lite julinspiration att dela med mig av! Det är så mysigt och nu är det ju bara en månad tills man plockar fram Adventssakerna;)

 Ute är det grått och trist och jag ska egentligen städa golven idag har jag bestämt. Vilket jag också gör. Ett rum i taget:) Har bara lite svårt att göra samma sak hela tiden så jag växlar mellan golven, datorn, olästa tidningar plus kaffekopp och idag: Mangeln!

Är precis lika rörigt som det låter;)  


Den här fina ljusstaken hittade jag på Design on line
Love it. Vågade bara inte kolla på priset, antar att den är dyr.

Dessa stjärnor finns lite överallt och är jättesöta tycker jag.  Måste vara jättemysiga när de lyser i mörkret:)


Den här kanske inte passar in under etiketten Julinspiration
Den här taklampan finns på Mio och kostar drygt 1.400:- (!) Vill bara visa att det kan löna sig att jämföra priser:) Därför att...

 
...den här finns på Rusta och kostar bara 399:-. Storleken är densamma 40cm i diameter. Tyget är kanske av sämre kvalité men det struntar jag i:)
Den kommer snart att hänga ovanför vårt vardagsrumsbord!
Innan jul i alla fall. Det är också julinspiration, som det ser ut nu har vi en taklampa med fyra låga skärmar som inte döljer den nya sortens glödlampor. De sticker upp tre cm ovanför och bländar och är allmänt störade.

Värdelöst egentligen att det inte finns glödlampor som är lägre.  
På H&M Home finns det också en del fint. Vad sägs om den här mattan under julgranen? Själv har jag en grå med utstansade grisar runt kanten:)Ny för i år faktiskt, eftersom jag köpte den på Ekohallen förrförra veckan.  


Enkla julsaker att hänga i granen (eller i en fin gren kanske) tycker jag om. Hjärtan i plåt och granar i rött plexiglas. Från H&M. För den som gillar glitter och glamour rekommenderar jag ett besök på Rustas julavdelning:) Där finns allt. Nästan. I alla möjliga konstiga färger och former. Vad sägs om att hänga en glittermuffins i granen? Eller att ha en chockrosa julgran? Eller kanske en limegröm elstake i fönstret? Eller kanske en kombination av alla de här sakerna?
 
Ja, huvvaligen.

Ha nu en bra dag!!!!!
KRAMAR!♥  

(Om ni tror att det är enkelt att göra ett inlägg när man har en liten busig kisse som är precis överallt så tror ni FEL, hahhaha ;)

4 kommentarer:

  1. Hej
    Härligt med lite julinspiration nu närmare det sig med stormsteg...
    ha det så gott
    kram
    sandra

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det mysigt nu när det är "tillåtet" att börja ge sig in i julens magiska värld :) Kram

    SvaraRadera
  3. Nu höll du nästan på att locka fram lite juligt hos mig, men bara nästan :)) Jag försöker hålla mig för jag startar alltid att ladda för tidigt så när julen riktigt närmar sig försvinner mina julkänslor. Men inte i år. Nu håller jag på mig ;))

    Lampan är väldigt fin. Ja det lönar sig verkligen att kolla runt för då hittar man oftast billigare men ändå minst lika snyggt.

    Imorgon blir det nog ingen dator för mig. Kanske. Har ju annat för mig. Jag öppnar ditt paket på morgonen ;)

    Ha det så bra! Hälsa Nisse :)) ♥

    SvaraRadera
  4. Då säger jag GRATTIS fina Ann-Louise! Hoppas att du får en underbar födelsedag! ♥
    Stor kram!!!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥