lördag 2 juli 2011

Pust! Stön!

Hej!
Har redan lagt in ett inlägg idag. Eller försökt, för när jag tryckte på "publicera" så försvann alltihopa:((( Fanns inte ens sparat som utkast - bara helt BORTA!
Om någon ser till det där ute i cyberrymden så skicka hem det till mig igen!

I alla fall:
IDAG är det
VarmtKlibbigtFuktigtSvettigtJobbigt
Tycker jag som föredrar svalare temperaturer. Typ +20 är perfekt!

Min käre S tycker däremot att det är ett utmärkt väder att polera bilen i. Och han gnor som 17. I plus 30 grader och med tokhög luftfuktighet. Men så är han heller inte riktigt klok ;) Jo, förresten det är han :)
(Skriver det där sista för att inte våra barn ska bli ledsna, men...ni fattar...de läser aldrig finstilt) ;)


Vi har ett pyttelitet jordgubbsland. Får jag presentera dagens skörd!! 6  finfina gubbar :)


Emma kom förbi efter jobbet idag så vi åt en sval fruktsallad tillsammans i SKUGGAN! Som ni ser så har vinbären börjat bli röda. Och smultronen är bara SÅ goda, smakar ungefär 3 x jordgubbarna! Brukar spara dem till barnbarnen men var tvungen att ta dem innan de blir övermogna.

hehe


S och jag åt en god middag tillsammans i skuggan under parasollet. Det är inte ofta som vi äter ensamma så vi festade lite extra ;)

Grillad fläskkarré. Stuvade rotsaker, broccoli, sallad, rädisor, vitlöksdressing, avocado och ett glas rött :) Eller var det kanske två?


Nu har klockan hunnit bli 22 och det börjar bli riktigt skönt ute! Tror jag ska koka oss varsin kopp te och bjuda in min fortfarande flitigt gnoende make:) Fördelen med de här heta dagarna är ju att det följer varma nätter efter :) Och nu är det lördagkväll dessutom så vi kan sitta ute hela natten om vi vill :)!!! 

YES! :)

En aning klibbiga kramar blir det idag;)

3 kommentarer:

  1. Nej fy för detta klibb! På jobbet har vi kokhett och klibbigt också...Ja och så hemma då...ja och ute...och på affären...suck.

    Vi har haft några plantor i en pallkrage som gett bra med jordgubbar. Men i år har jag inte brytt mig om dem så nu blir vi nästan ute. Ska fixa om det nästa år det är därför. Tur vår granne har ett mycket stort jordgubbsland. Hon är borta ibland.... hahaha

    Du visar så goa bilder. Jag älskar sån där god mat med tillbehör. Grönsakerna/salladen ser underbart smarrig ut! Ja, fast överhuvdtaget är ju din blogg god :)

    På min semester ska jag också orka sitta ute länge på kvällarna när det är varmt. Livet är gött då. Gäller att passa på då när man inte får urinvägsinfektion av att kyla rumpan ;)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. God'morgon' A-L:) Blev sittande ute i gungsoffan till klockan var över två: Då var det fortfarande över 20grader och JÄTTESKÖNT! Försökte ta bilder men där gick jag bet...blev alldeles för mörkt, kunde bara se lyktorna. Med blixt såg det ut som att det var dag. *frustrerad* Måste nog läsa manualen i alla fall. Om det överhuvudtaget går att ta skymningsbilder:/ Har du köpt ny kamera ännu?
    Ha en fin dag! Kram!:)

    SvaraRadera
  3. Godmorgon! Låter härligt att kunna sitta ute och njuta så länge. Jag tror att det ska kunna gå ta skymmningsbilder med rätt inställning. Min kan inte det. För enkel gammal modell. Du har ju en ny bra kamera, måste väl gå.... Nej, jag har inte köpt någon ny. Har inte pengar nu till det och jag är överhuvudtaget väldigt osäker på hur jag ska välja rätt kamera. Måste läsa på ordentligt och prata med kunniga. Vill ju inte ha en väldigt avancerad. Jag är ju en riktigt avancerad amatör och behöver inte det hahaha.
    Ha en fin dag du också! Hej Hopp!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥