tisdag 26 juli 2011

Lite svammel bara...

Godkväll!!!

Förmodligen kommer jag att ångra det här inlägget i morgon, men jag behöver nog lite tid för mig själv nu:) Efter en dag som "småbarnsmamma" behöver jag redan egentid,  haha
Varför jag kommer att ångra det?
Jo, för jag borde sova nu för att orka upp i morgon bitti;)


Den här snurrfåtöljen stod kvar i vårt hus när vi köpte det. Den är jätteskön! Jag väntade ett tag innan jag klädde om den, ifall den förre ägaren skulle komma och kräva den. Efter ett halvår ansåg jag att risken var minimal, så den fick bli röd. Den duger fortfarande :)


Vi är nu uppe på övervåningen. Där vattnar jag  inte så ofta, den här blomman är klart vanvårdad, men jag tycker att just det har gjort den fin! Små knippen av rosagröna blad längst ut på grenarna eftersom alla andra har lossnat.
Jag gillar det, men nu får den inte tappa fler blad! :)

Gardinen har en gammal släkting vävt.


Så var det då dessa små goa busungar som har kommit hit:))) Innan de skulle komma så sorterade jag om deras leksaker i en hel dag. Allt var huller om buller. Vi har kvar jättemånga efter att ha haft fyra töser. Barbie, My little pony, dockor, barbiefamiljer.... you name it!


Här ligger ett gäng små flickor nerbäddade. Det tog en halv sekund för Sofia att vända upp-och-ner på dem :D 


Det här skåpet är ganska tomt idag ska jag säga, allt ligger utsrött på golvet inne i glasverandan. Har inte orkat städa :) År liksom inte lönt känns det som...tiden räcker nog till det när de små älsklingarna har åkt hem igen:)


De här fina stenarna har vi också lekt med idag. Jag leker gärna med stenar:) Jättekul!  Sedan har vi plockat smultron, röda vinbär, ett par jordgubbar och några tomater. Alice åt upp allt, Sofia ville inte ha.

Vi har lagt pärlplattor, ritat, kladdat med lera, lekt med polly-pocket (vet inte om det fortfarande finns) och så var det då Barbie förstås.

Vi har handlat på ICA och Alice som har varit i Astrid Lindgrens värld vill för tillfället inte bli kammad eftersom Ronja Rövardotter numera är hennes stora idol. Så hon gick där bland hyllorna med sitt okammade hår, skrek vårskriket och ropade på Birk. En liten pojke tittade undrande på henne och frågade vem hon var. "Ronja" savarade hon självklart. Jag kunde inte hålla mig utan frågade om han möjligtvis hette Birk. Det gjorde han inte.

Så synd, han var precis lagom i storlek;)


Ett raskt hopp över tillnågot annat:

Blev lite förvånad när det plötsligt dök upp en cerise blomma i min vita pelargonia. Sedan kom jag ihåg att i våras hade jag en som frös så jag klippte av den och satte ner en liten stump som såg ut att ha klarat sig. Och här kommer den nu med sin första blomma...det kan man kalla en fördröjning! Snart dags att frysa igen ju...

Ha nu en bra tisdag!
 Vi ska fixa en sandlåda i morgon så medan vi ännu har lite grus kvar på gården;)

NU ska jag hoppa i säng!

GOD NATT!
Kram

4 kommentarer:

  1. Jag har hur välstädat som helst där hemma;)
    Puss

    SvaraRadera
  2. Hahhaha det förstår jag! Njut medan det varar! puss. ♥

    SvaraRadera
  3. Hej Karin! Har just betalat räkningar och det är ju inte det roligaste men som tur är kan man ju titta in till Dej och bli uppmuntrad och inspirerad! Min stora kommer hit från U på torsdag, det ska bli JÄTTESKÖNT att träffa henne oxå! Ha det bra med de de små och med S! Kram Maria

    SvaraRadera
  4. Hej Maria! Nej, roligare kan man ha! Fast det är klart att det är ju bra med el och vatten och tv och bil och någonstans att bo :) De flesta pengarna går ju till sådant. Vad trevligt att A kommer hem:) Hälsa henne. KRAM!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥