tisdag 19 juli 2011

Klibbigt


Hej i sommarvärmen:)

Vi har c:a 25 grader idag, och väääldigt fuktig luft = klibbigt!


När det är sommar har vi nästan alltid folk hemma och det är jättemysigt!


Särskilt när det är sådana här små goa gäster:) Sofia är en liten linslus så henne får man många fina bilder på.


Alice däremot vill inte vara stilla en endaste sekund så det är lite värre, blir nästan alltid suddigt - eller så vänder hon bort ansiktet, kommer i utkanten av bilden osv

Här är hon nyklippt och fin, en av mostrarna är ju frissa så man får passa på då hon är med ;)

TYVÄRR
så har jag fortfarande väldigt ont i min nacke och kan därför inte busa och härja som jag brukar. John har inte vågat ta sig an den när det kom till kritan...han tycker att han kan för lite och är rädd att förvärra. Fick j lite press på sig där i mitt förra inlägg:)


Det småregnar av och till. Här är en bild på  mina fötter ute på vår altan. Står och beundrar balkongräcket som sakta men säkert växer fram. Bilder kommer när det är klart :)

Ha det så bra och njut av sommaren!

KRAMAR!

2 kommentarer:

  1. Vilka fina blommor du visar, gröna och vita, det gillar jag. De andra två små blommorna var ju vackra de också :) Vad tråkigt att du inte är bättre i nacken. Finns det inget att göra? Nån som kan fixa det lite iaf. Bra att räcket är på plats snart så man slipper oroa sig för det :D Men hörre, vilka snygga tår. Är de det du visar istället för det saliga leendet? ;) Men tack ändå :D

    SvaraRadera
  2. Ja du ser väl skillnad på vanliga fötter och saliga diton?:D Dessa är helt klart det senare;) Har varit till min fina vän Åsa och fått massage så det känns lite bättre nu, men jag behöver nog ett återbesök. Minst ett:) Nästa vecka ska vi ha barnbarnen hos oss fyra dagar så det gäller att inte ha så ont då. Inte inledningsvis i alla fall:)Kram!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥