lördag 30 juli 2011

Och det slutar visst aldrig regna...


Godkväll alla pigga!

Tycker nog att det kan räcka snart med det här eviga regnandet. Inte för att det gör mig så mycket, men S förtvivlar. Han har ett sådant behov av sol och värme. Och nu är han inte så  särskilt glad...han har bara haft en riktigt solig dag på sin semester hittills.


Den här fina bringaren (Ib Laursen) fick jag av Jenny när hon kom hit. Köpte en bukett limegröna/vita kryss. Älskar den färgen på dem:) Dumt kanske att köpa blommor när det finns ute i både trädgård och natur ;) Fast då med risk för fästingar på. Vi har dem på tomten, gissar att det är igelkottarna som förmedlar.

Första vindruvorna?

De här ser väl äkta ut!? Försökte lura Alice att det har kommit ätklara druvor på vinrankan. Nej, det gick hon inte på, hon fattade ju att de inte växer i krokar :D Fast först gick hon på det! Innan hon såg dem på nära håll...




Närstudier av mina blommande orkidéer.


Och dessa underbart doftande luktärter! Som jag njuter av den doften! 

Det finns flera olika uppsättningar fina kläder att köpa till oss också:)

Jenny, Alice och jag åkte till IKEA en sväng idag och hittade bl.a dessa fina dockor! A var i lekrummet hela tiden så vi var helt barnlediga. Skönt att få se på det man själv vill i lugn och ro och att prata utan att bli avbruten. En timme får man ju lämna barnen och det räcker för en snabb genomgång:) Hon älskar att vara där och blir snabbt kompis med främmande barn eftersom hon är glad och positiv och aldrig är tyst:)

Nu ligger de och sover med varsin docka i famnen :)


I morgon ska vi åka till en gård med många olika djur, servering och en liten gårdsbutik. Då får det regna om det vill, det tänker vi inte ta någon hänsyn till!!!

Natti:)
Kram

8 kommentarer:

  1. Fina klara bilder ! :) Kroken? Inte såg jag nån krok :)) Men sen kolla jag ;) Köpmandisken blev finare i verkligheten. Imorgon ska jag betsa en pall i samma. Ha det så kul imorgon!! Kram

    SvaraRadera
  2. Men visst blir man lite inspirerad att hålla på med lite av varje när man läser inlägg från alla dessa kreativa bloggare!? (och du läser ju jättemånga! Jag läser bara 5-6 st per dag) Det är så roligt att göra lite olika saker! Det blir säkert jättefint med pallen oxå! Kram.

    SvaraRadera
  3. Nja...jag hinner inte läsa alla jag vill och det är väldigt få inredningsbloggar. Tror jag har två på min lista och de läser jag inte ens varje dag och det är sällan jag läser såna överhuvudtaget. Bäst gillar jag andra bloggar. Blir inte lika snabbt less på dom :)) inredningsbloggar ger mig inte så mycket. Jag vill ha blandat och normal inredning. Så det jag gör kommer från mitt eget huvud och det är sällan jag skriver om det på bloggen. Oj vad långt jag skrev. Hoppas ni har haft en bra dag! :)

    SvaraRadera
  4. Nu har jag kollat igenom min lista. Måste kolla hur det står till med inredning egentligen... Få inredningsbloggar är det. Fler pysselbloggar. Flera alltiallo bloggar och så höns förstås :)) Gudskelov att inte alla uppdaterar samtidigt och varje dag..puhh

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  6. Jag har mest inredningsbloggar för jag gillar inredning. Men det är ju väldigt opersonligt egentligen. Kollar mest på din blogg och kommenterar den definitivt mest:D
    Hönsblogg? Finns det? Ja det är säkert kul om man har höns. Dina är ju jättefina men det är ju för att jag "känner" dem :D Får väl kolla efter kattbloggar till hösten när vi ska skaffa katt:)
    hahhaha

    SvaraRadera
  7. Jo och så har jag lite flumm flumm med lite småkonstiga texter och retrobloggar. Det lät väl lagomt intressant va?! :)) Klart det finns kattbloggar. I Blogglandia finns ju allt ;) Jag lovar att jag kommer att fortsätta läsa din blogg trots att du förmodligen bara kommer att skriva och visa bilder på katten. Fast du kan ju visa inredning bredvid den. Här sitter....bredvid min nya..den o den...och äter ur den fina den o den... Nej, nu är det bestämt dags för mig att lägga mig. Nu svammlar jag igen. Ja. ;))

    SvaraRadera
  8. :D Det gör inget, svamla på du bara! Jag gillar svammel:D

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥