söndag 17 juli 2011

Semesterväder och kalas

HEJSAN!

Ja, det där med semester...nu när S snart har börjat sin (han envisas med att den börjar på måndag;)) Det här med sol och sån´t som hör till - nu har det ju varit dåligt med det den senaste veckan. Verkligen. Regn och rusk med enstaka solstunder i stället för tvärtom.

Fast, som sagt: Semestern börjar ju inte förrän i morgon!
Inte för att jag har så stora förhoppningar för jag har gluttat på prognosen!


Mysigt på kvällarna är det i alla fall...


Litet hörn av skum tavla:)

...och man kan  ju alltid sitta inne och måla en och annan skum tavla:)
eller sitta vid symaskinen och sy ihop något kul:)


Eller njuta av vackra vita rosor som är köpta på torget i Malmö för över en vecka sedan och aldrig vissnar :)

Just nu har jag väldigt ont i axlar, nacke och armar så datorn är ingen skön plats. Måste rehabilitera mig så jag orkar lyfta mina små barnbarn. De ska nämligen vara hos oss några dagar i nästa vecka medan mamma och pappa jobbar och dagiset är stängt.

Igår hade Emma kalas (hon har fyllt 23) och det var jättemysigt. Tyvärr tog jag inga bilder av den fina dukningen och den goda maten/tårtan. Alla mina barn var samlade. En sann njutning för en mamma till vuxna barn när det händer, det är inte så vanligt att de är här samtidigt pga jobb och geografiska avstånd:) Långa stunder satt jag bara tyst och njöt av deras pladder. Förmodligen med ett saligt leende på läpparna:)

Så livet kan vara bra fast det regnar!

KRAMAR!


5 kommentarer:

  1. Ja, livet kan vara toppen även i regn :) Jag tror också att du hade ett saligt leende på läpparna. Kan du inte visa en bild på hur du ser ut då? ;) Håll dig från datorn nu så att det inte blir värre för dig! Jo, du får titta in som hastigast på min blogg men inget mer ;D Det är jobbigt att ha ont. Stackars dig :( Jag brukar också ha ont i axlarna och nacken. S har helt rätt. Semestern börjar på måndag! För mig med, har jag sagt heeeela dagen. Vi ses imorgon då kanske. Hej hej :)

    SvaraRadera
  2. Såg nu att du skrivit ännu en underbart snäll kommentar hos mig. Tack snälla du!! Kram :)

    SvaraRadera
  3. Jag får vänta till hösten innan det är nån mening att tända värmeljus på kvällarna...
    23?! Hälsa henne grattis! (om hon nu kommer ihåg mig)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ann-Louise: Min son ska massera mig nu, så antingen blir jag bättre eller också blir jag helt bra:)Nu blev han nervös, jag berättade vad jag skrev:D Ska försöka ta en bild men är ganska så kritisk till mig själv;) Du vet, det blir 5kg extra på bild...kram

    SvaraRadera
  5. Birgit: Jag minns när vi bodde i Kalix och satt ute i mörka sena augustinätter och åt halstrad sik och tunnbröd i vår berså. Då hade vi lyktor och det är bland de bästa minnerna från mina barn- och ungdoms somrar:)Kram

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥