söndag 27 februari 2011

Vad kul det var att prova...

...att göra kollage i Picnik! WOW - Jag kunde själv!!! Det här är ju jättekul:)

HEJ SÖNDAGSFIRARE!

Veckorna går fort,  men helgerna bara försvinner! Dags att ladda inför arbetsveckan nu och det skulle jag behöva hela morgondagen till!  



Här är några bilder från vårt vardagsrum (jag skriver alltid först "mitt vardagsrum" och sedan tänker jag att visst...vi bor ju två här:))


Vårt gamla furubord av rivningsvirke som var så modernt på 70-talet hänger fortfarande med. Undras om det kommer att bli modernt igen? Vi har faktiskt seriöst funderat på att köpa Ikeas Norden i vitt. Eller måla detta vitt eller, eller...

Det finns jättemycket kvar att göra om i detta hus. Taken till att börja med, jag säger bara: bastufuru, så vet alla!  

Det enda som är vitmålat är det i vardagsrummet. Jisses vad ljust och fint det blev! Det kommer att gå åt hinkvis med vit färg här framöver!


Nu ska jag gå och måla kökshyllan ett varv så den kommer upp någon gång! Hinner det innan jag ska se Solsidan. Hoppas det är bättre denna vecka, tyckte förra söndagens avsnitt bara var halvbra.

Ha en bra MÅNDAG i morgon - snart är det helg igen!

Kram

3 kommentarer:

  1. Ja, visst är det KUL!!!!

    Puss!

    SvaraRadera
  2. Hej! Råkade "springa " på din blogg genom en kommentar du skrivit hos en annan. Tänkte att jag skulle kolla. Blev intresserad när du skrev att du nog var världens äldsta bloggerska ;)) Tänkte att det måste jag ju kolla in haha. Men jag är nu glad att jag gjorde det. De flesta bloggar jag läser är inredningsbloggar i huvudsak men jag vill även läsa annat. Jag lägger din blogg till min lista och tänker fortsätta läsa den :) Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  3. Hej! Tack, vad glad jag blir!
    Kram.

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥