söndag 15 maj 2011

Shopping på ILVA

Hej-hej!

Hur har ni det så här inför den nya veckan?

Själv har jag jobbat hela dagen så det känns lite slött nu på kvällen. Det blev ju med Erik Saades hjälp ganska sent i går kväll:) Men vad duktig han var!

När jag kom hem ikväll hade S gjort en pizza som var jättegod:) Mums! Nu har vi delat på den och druckit varsitt glas rött...

...och jag har därefter hamnat här framför datorn medan S sitter bakom mig i soffan och tittar på "hatmatchen" Sverige - Finland. Han blir vääääldigt engagerad, så jag hoppas att det inte blir alltför spännande.

Den här fina kudden har jag hittat på Ilva. Priset är 299:- 

Ibland tycker jag att det är såå roligt att gå in och kolla möbler m.m som jag skulle kunna tänka mig att köpa. Men väldigt ofta passar de inte ihop alls, så min smak måste vara ganska kluven...
Den här skänken t.ex tycker jag är hur snygg som helst! Vet däremot inte var jag skulle ha den. Den kostar 6.999:- Och S skulle bli galen om jag kom hem med en möbel i denna (brist på) färg! :))) 
Men ett klaffbord skulle jag nog kunna klämma in någonstans! Jättefint och användbart! Litet och lättplacerat: 89x80x130 Kostnad 1.699:- Inte oöverkomligt:)

En fin bordslampa i glas och metall. 999:- Fast den passar inget vidare på skänken :/ Och ser inte foten lite snålt tilltagen ut!? Den välter nog vid minsta lilla korsdrag...och glaset går sönder...nej, den vill jag inte ha:)

Snygg ullmatta (eller kelim) - ja tack!!! Finns i flera storlekar och kostar 2.199:- i storleken 140x200


Så. Vacker. Stol.

Men inte passar den till slagbordet! Nä. Priset är 1.999:- Styck. Himla tur att den inte passar in hos oss. Alls. Så fint har vi inte:)

En fin gammaldags spegel! Den passar däremot lite varstans. 899:- Fast ser den inte lite för ny och perfekt ut? ;)

Men...
Vilken läcker färg!!!

Skulle man kanske tröttna? Tror inte det! Inte jag i alla fall! Men vi har redan alla soffor vi behöver! Den kostar 11.299:- (3-sits)

I morgon jobbar jag hela dagen, men tisdag är jag ledig! Då ska jag börja städa bort överflöd och göra färdigt en del påbörjade projekt! Det har inte bockats av mycket på min lista den senaste tiden...

Hoppas ni har en fin kväll! ses i morgon?!

Alldeles nyss: 1 - 0 till Sverige!!! :)

Och han här bak isoffan översköljs omgående av skräcken att Finland ska kvittera...(njut av övertaget i stället! medan det varar:)
 Nu står han upp och försöker tala om för dem hur de ska spela! hahaha - ja, dessa karlar!

Så mycket bättre det skulle vara/gå om han själv var med på planen ;);)
 :)

KRAM!

4 kommentarer:

  1. Hej Karin! Länge sedan jag kikade in hos dig, så nu hade jag lite att ta igen! Alltid mysigt hos dig!

    Kram Frida

    SvaraRadera
  2. Tack, Du är alltid välkommen in:) Kram

    SvaraRadera
  3. När ska du och jag shoppa på Ilva?? Puss

    SvaraRadera
  4. När jag blir ledig och är lycklig ägare av sommarkortet;) Puss:)

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥