lördag 22 oktober 2011

Gokväll!

I morgon är jag ledig!

Ska bli så skönt att slippa vakna till mobilens alarm i morgon bitti. Som knappt ens går att vakna till, för det är en söt liten truddelutt som snarare låter som en vaggvisa än ett alarm.

I morse var jag så trött så jag drömde att signalen inte gällde mig och somnade om. Först efter fjärde rigningen fattade jag att det var bråttom. Och kom en kvart för sent:)

Har inga egna bilder att visa ikväll för mitt kamerabatteri är helt urladdat. Det ligger nu på laddning och jag gick in och hämtade lite fina bilder från Ikea och Åhléns.


Det här nätta lilla skrivbordet är väl fint? Stolen, som finns i många färger, var nedsatt med 200:- på vårt Ikea senast jag var där. Hade det varit sommar så skulle jag nog ha köpt ett gäng för att ha ute. Bra avrinning på sitsen;)

I min smak är de utestolar, skulle inte vilja ha dem utomhus.  


Nytt porslin i turkos och svart/vitt.



Kläder från Åhléns.

Vanudå?!! Kläder??? I min blogg!?

Ja det här är ungefär det som jag tycker är fint. Är ingen större klädentusiast. Tycker att kläder ska vara bekväma och det finns tre saker jag uppskattar speciellt mycket vid val av kläder:

1. De ska vara lösa och bekväma.
2. Tröjärmarna ska gå ner över handryggen.
3. Inget prål:)men gärna fickor.

De här skulle jag kunna tänka mig att köpa. Hade faktiskt samma smak när jag var ung och smal:) Färger i inredning: Ja. Färger på mina kläder: Nja. Det blir mest grått och svart.

Tråkig människa!


Även denna bild är från Ikea, skulle gära vilja ha ett vitrinskåp med glasdörrar, men har ingen plats. Men visst är det fint!?

Nu ska jag gå och lägga mig - i morgon ska S ochjag "göra stan" en vända. Ska bl.a köpa hem saker till Nisse som flyttar in till helgen:) Var beredda på att ni kommer att bli matade med gulliga kattbilder ett tag framöver!

KRAMAR!  



2 kommentarer:

  1. Det var ju inte så mkt bilder på katten ;) Sitter och tittar på mina fina sjukling-blommor som jag fick igår - tack igen!!

    SvaraRadera
  2. Nej, det blev bara den enda som var skarp på Nisse. Desto fler kommer det att bli efter nästa helg. Nu håller vi på att göra iordning. Det blir en sovhylla uppe i björken bla. Puss! ♥

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥