söndag 30 oktober 2011

Nya familjemedlemmen och en liten spökfest


HEJ!♥
Söndagskväll
...  
och jag har en hel ledig vecka framför mig!
Ska bli skönt faktiskt, för jag är ganska trött. Helgen har varit både händelserik och intensiv. Har haft alla mina fyra flickor, deras pojkvänner och två barnbarn hemma. Vi skulle ha spökfest på lördagkvällen hade vi bestämt. Så blev det en liten ändring i planerna och vi fick hem Nisse en dag tidigare än vi väntat.

Lille Nisse blev väl omskött och gick från famn till famn - och inte kunde vi spöka så mycket och skrämma honom som var tillräckligt vilsen ändå placerad på ett helt nytt ställe som han var.
Så det blev en lite mindre spökfest.
 


Vi bakade 'avhuggna fingrar'. Alice tyckte att det var jättekul och gjorde många olika varianter. Det blev både öron, näsa och en stortå. Fingrarna blev ändå bäst med sina gula mandelnaglar som ser ut att vara fulla med nagelsvamp!

Äckligt goda! :)


Barnen fick dödskallekorv (som smakade extra gott) och pasta. Favoriträtten alla kategorier:)


Och här har vi då lille Nisse. En busig, kelsjuk, sällskapssjuk och pratglad liten herre. Han blev fotograferad hela eftermiddagen och kvällen med I-phones och kameror. Han blev lekt med och kelad med. Han var festens huvudperson kan man säga: Eftersom han inte uttalade någon bestämd önskan om att ha med spöken så blev det ju inte så mycket sådant som sagt var.  

Jag målade mitt ansikte till ett monster. Barnen var inte rädda:)Det blev kanske inte så stor skillnad:)hehe... Alice sprang runt med ficklampa, häxhatt och svart nästipp.
Lilla Sofia sprang efter henne med lika svart näsa och gjorde likadant så gott hon kunde. Det var ungefär allt. Ingen spökmusik. Inga spökskrik. Inget oväsen.

Men det kommer fler tillfällen! Spökfester kan man ha hela hösten utom när man har en ny liten familjemedlem:) 


Finns det inget knä att ligga i så får man ta en stolsits: Natten tillbringades dock på S:s mage:)Eftersom Sofia sov med mig och husets alla sängar var upptagna så sov de två på soffan i vardagsrummet:)


Blomman för dagen: ORANGE peppar! Alla har åkt hem till sitt och jag har sovit en stund i TV-soffan med Nisse under filten:)

Nu ska vi se på Beck-filmen!

Ha det bra!
KRAMAR!♥


3 kommentarer:

  1. Men åh vad han är fin lilla Nisse! :) Ni fick en liten spökfest iaf, för det är klart att små Nissar inte ska bli skrämd. Han har säkert sovit gott där på den varma magen.

    Men fy vilka hemska avhuggna fingrar :)) Toppensnyggt äckligt! De är både så äckliga men mycket snyggt gjort måste jag säga. Ni verkar ha haft det kul.

    Ha en riktigt härlig ledig vecka Karin! Mys med Nisse :) Jag jobbar tre dagar men "bara" kortpass sedan ledig i fyra. Det ska bli mycket härligt.

    Och du, jag tror inte att du såg så skrämmande ut än fast du försökte måla dig så ;)

    Ha det bra idag!! ♥

    SvaraRadera
  2. Hm...ledig i fyra dagar...du skulle ju nästan hinna komma ner till mig o hälsa på:) Smita iväg bort från födelsedasgsfirandet:) Garanterat skulle ingen du känner hitta dig!Hehe
    Men...det är kanske så man känner när man ska fylla 70 eller mer...när man liksom inte vill bli uppvaktad för att det är så sorgligt hög ålder. Du är ju bara barnet fortfarande:)))♥

    Minns när jag fyllde 40, vi bodde i Lycksele då och jag blev utlurad på en promenad av S. Vi hade inte bott där så länge så jag trodde att ingen skulle komma, men när vi kom hem från promenaden var huset fullt av folk! Så härligt norrländskt betende!!!De hade dukat upp en festmåltid och sjöng när jag kom in till mitt "tomma" hus.
    Behöver jag säga att jag grät av rörelse och glädje?
    KRAM ♥

    SvaraRadera
  3. Borde kanske ha gjort ett inlägg om det där istället...:)

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥