torsdag 6 oktober 2011

Kelimmattor

...är visst väldigt poppis nu och visst är de fina?!

 HEJ!!

Det har inte blivit något fotat idag heller. Regnet har formligen vräkt ner i perioder och annan tid har det "bara" regnat. Inget vidare uteväder alltså. Så jag drömmer mig bort till MIO där jag hittade de här fina mattorna.


Inte för att jag har varken plats eller råd, men någon som läser bloggen kanske har?
Ja, jag tycker faktiskt att de är fina men de passar ju verkligen inte var som helst. Det får inte vara för mönstrat eller rörigt i rummet för övrigt, för då blir det lätt lite för mycket.

Klicka på bilden så blir den större:)
 Här en inspirationsbild, även den från Mio. Den lätt svängda soffan som heter Oxford är en klar favorit. Skulle kunna tänka mig en hel del annat också, faktiskt det mesta. Taklamporna är fina. Lyktorna. Trådkorgarna. Golvlampan. 

Verkar jag inte vara nöjd med det jag har? 
Jo, faktiskt - mitt habegär går fort över som tur är. Så fort jag stänger ner bilden har jag glömt den. Tro det den som vill 


Här en sittsäck Det är inte en fatboy så den kostar inte lika mycket. Ungefär hälften. Finns i många fina färger.

Idag har jag småpysslat lite. Nu visar jag inte något här hemifrån, för om en vecka kommer Jenny och flickorna hit och hon (J) ska inte alltid ha sett allt som händer här hemma på min blogg innan hon ser det i verkligheten:)

För här händer det saker!!! hehe..

KRAMAR!

4 kommentarer:

  1. Hej! Jag har använt Picasa 3 för att redigera, det lilla jag fattar av det. På nåt sätt, efter en timme ungefär :)), lyckades jag få ihop dem. Såg att jag har picnic på datorn också men då tydligen var jag ute på nätet eller nåt sånt, ska kolla vidare på det. Ja, visst är det konstigt att saltet inte smälte. Det blev en aning mindre kulor men de klarade sig otroligt bra.

    Har bara en matta hemma. En billig liten rund grön matta i v-rummet. Hundarna hårar ner allt och jag gillar inte smuts :)) De mattor du visar är verkligen fina på rätt ställe men jag har då inte råd.

    Hoppas att du har haft en bra ledig dag och vilat också. Jag är helt slut på efter jobbarkvällen igår. Och inte blir det bättre av att jag håller på att hosta ihjäl mig varenda natt. Sover nästan inget och är så trött nu. Doktorn skrev ut en dunder hostmedicin åt mig så ikväll blir man lullig och somnar som en bebis :))

    I morgon är det fredag. Är du ledig? Jag jobbar några timmar bara. Ha det så bra fina du! :)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Nej, jag jobbar i morgon, men därefter har jag ledig helg:))))) Vi ska åka till Växjö och köpa ny skrivare till datorn. Min bror bor där så vi slår 2 flugor i en smäll:)

    Heter medicinen Coccilana-etyfin så lär du sova gott!! Tog den en gång och tvärslocknade redan vid matbordet:) Så ta den bara till natten om du är lika klen som jag;)

    Stackare ♥ jag hoppas verkligen att du blir bättre för livet blir så jobbigt när man inte får sova. Krya på dig!
    Kram.

    SvaraRadera
  3. Läängtar till nästa helg!

    PUSS

    SvaraRadera
  4. Och vad tror du jag gör!??? Puss ♥

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥