söndag 16 oktober 2011

Mjau

Hej!
Nu är vi med katt! Det blev en liten kille, namnlös ännu så länge - visst är han söööt!? Vi beslutade oss för att ta hand om en unge som ju också behöver ett hem.

Han bor fortfarande kvar hos sin mamma, är bara 7 veckor så han behöver hennes omvårdnad fortfarande för att bli en trygg och stabil kisse :)


Vi får fundera på ett namn och skaffa lite grejor medan vi väntar...


Har haft kärt besök i helgen. Sofia var faktiskt BLYG för mig eftersom vi inte har träffats på en månad nu. Kolla den lilla blyg-tungan som sticker ut:)

Osby jvstn

Alice är ju lite äldre så för henne var det bara pang på som vanligt. Hon är mycket svår att fånga på bild, precis när man tror sig ska få en vettig bild så har hon stuckit vidare.

Lite lättare med avståndsbilder.


Möblerade om i vardagsrummet ikväll sedan alla hade åkt hem. Det nya vi hade som inte fick visas innan J kom hem var stolarna i vard.rummet:) 

De är köpta på Ikea och är jättesköna! Är väldigt nöjd :)


Fick ett underbart mjukt och fint fårskinn av mina flickor eftersom jag fyller år i morgon.


Den gamla köksoffan har fått flytta över till motsatta väggen för att inte stoppa upp värmen från elementet. Den var egentligen inte alls menad att stå i det rummet, men är en god sitthjälp när vi är många runt bordet.
Kanske vill någon av flickorna ha den när det är dags att skaffa eget hus. De vill i de allra flesta fall skaffa egna saker och inte ha gammalt (skräp) hemifrån. Men det är kanske annorlunda med en gammal kökssoffa...jag vet inte...vi får se.

Tomt är det nu när alla har åkt hem igen. Det bli så tyst i huset speciellt när de små har åkt. 

Måste tänka ut fördelar! Hmmmm...vi får se ett helt TV program utan avbrott. Vi får prata till punkt. Jag får sitta ensam vid datorn. Hur länge jag vill. Jag kan dricka kaffe utan att vara rädd för att spilla på en liten som sitter i mitt knä. Jag kan gå utan att snubbla över leksaker...men vad jag saknar de små gotrollen!

Nu ska jag se på Pan Am. Hoppas ni får en bra börja på arbetsveckan!

KRAMAR ♥♥♥


9 kommentarer:

  1. Hipp hipp hurra för världens bästa mamma idag!!!!
    Puss!!
    Ps. Kattungen är jättesöt!!

    SvaraRadera
  2. Grattis på födelsedagen kära Karin! Och en sån söööt, liten kisse! När flyttar han hem till Er?Helgen har varit intesiv hos oss oxå, usm i handboll och så har min älskade Elin varit hemma! Saknar henne redan...Ha en skön dag! Kramar Maria

    SvaraRadera
  3. Jenny: Tack för gratulationen! Ja den kom direkt fram till mig och blev sittande hos mig, så det var nog han som valde mig;)Tur var det, för jag ville helst ha en pojke. Kom gärna med namnförslag! "Nimbus" kom in i mitt huvud i morse:)
    Ha en fin dag!
    KRAM!

    SvaraRadera
  4. Hej Maria! Tack för gratulationerna! Förstår att du saknar Elin, vad roligt att hon varit hemma, hoppas hon trivs i UK.
    Jag har ett lagrat telefonsamtal till dig:)
    Jobbar till 20 ikväll, så det får bli någon annan dag. Har planer för en träff under oktoberlovet om du vill och kan.
    KRAM!

    SvaraRadera
  5. Grattis kära Karin på din födelsedag. Hoppas du får en bra dag trots att du får arbeta länge. Guuuud vilken söt kattunge. Den kommer att få massor av kärlek av er, och bli riktigt bortskämd ;-). Vi saknar fortfarande våran Olle trots att det gått flera år sedan han lämnade oss. Kram och ha en fin födelsedagskväll, Ses i morron

    SvaraRadera
  6. Tack Eva! Javisst är han söt. Just nu heter han Ante:)

    Har gått runt lite ikväll och tiggt till mig födelsedagskramar:) De har tom sjungit i matsalen, Elinor gick ut o skvallrade. Lite pinsamt men kul:)

    Ses i morgon! Kram.

    SvaraRadera
  7. Men det är ju en liten Charlie, tror jag visst ;) Vad han är fin!

    ♥GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN KARIN!♥

    Hoppas du haft en fin födelsedag trots att du jobbat. Vad du har det fint hemma. Stolarna ser snygga ut och fårskinnet hade jag gärna velat ha :)

    Nu sitter du och tittar på "Den som dräper", antar jag ;))

    Kram ♥

    SvaraRadera
  8. Ann-Louise: Vad skumt! Din kommentar har bara landat i min e-post-inkorg. Varför syns den inte här kan man undra?

    Tack för gratulationen och Charlie läggs till i listan över möjliga namn. Tillsammans med Ante i nuläget. Nimbus är avskrivet:)

    Du har rätt, jag tittade på "den som dräper, men fick inte mycket sammanhang för telefonen har ringt hela kvällen:)

    Postar din halva vinst i morgon:) Har hittat din adress på "hitta" Inte svårt, jag vet ju ditt efternamn. huuuu ♥

    Kram, kram :))))

    SvaraRadera
  9. Vilken söt kisse! Den ser jag fram emot att mysa med i vinterrusket ;)! Puss

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥