lördag 29 oktober 2011

Test

HEJSANSVEJSAN:)
Ska bara göra ett prov att lägga in bilder på bloggen, det gick nämligen inte alls igår.  När jag skulle publicera stod det att min kvot var fylld och att det inte gick att lägga till fler bilder.


Tre ljuslyktor på skåpet i vardagsrummet. Ikväll har vi fullt hus:) Dessutom har vi hämtat lille Nisse som nu ligger och sover på en stol under vardagsrumsbordet. Han jamade och var lite orolig i bilen när vi körde hem med honom.

Jag satt med handen i buren för att lugna honom och plötsligt blev jag invinkad på en parkeringsplats av en polisbil som körde upp bredvid mig. Han ville att jag skulle blåsa i alkomätaren eftersom jag körde vingligt:))) Klart jag gjorde! Jag höll ju på att trösta Nisse samtidigt som jag körde - och:
SÅÅ vingligt var det inte!!!


Om det här fungerar så kommer det bilder i morgon när vi har blivit ensamma i huset:
På Nisse så klart. Han är JÄTTEFIN!!!! :)

Men kanske blir det inga fler bilder? 

Ha en fin Söndag!

KRAM ♥♥♥


3 kommentarer:

  1. Skumt! Det funkade ju! Undrar varför det inte gick igår?!
    Bra, i alla fall:)

    SvaraRadera
  2. Provade du det jag skrev om? För då går man ju en annan väg. Blir kul att få se bilderna på lille Nisse! :) Hoppas att han inte blir en sån där pissNisse som en del hankatter blir ;)) Men vad ni kommer att mysa. De är ju verkligen fina och goa :)

    Hoppas ni har en fin söndag alla! :) Kram

    SvaraRadera
  3. Nej det gjorde jag inte. Sparar det till nästa gång. Försökte tydligen lägga in en bild som var alldeles för stor och förmodligen börjar utrymmet tryta. Min blogg har så många bilder:) Tack för att du försökte hjälpa mig iaf:) Nu kör jag så länge det går igen!
    KRAM ♥

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥