lördag 1 oktober 2011

Kuddar och ett gammalt kruthorn

Go'kväll!

Har städat och sorterat uppe på övervåningen hela dagen. Det måste vara något fel på mig för när vädret är som bäst då sätter jag igång och bakar och städar och möblerar om.

Är vädret däremot trist då blir det inte mycket uträttat. 
 Så har det alltid varit, det är inte bara sedan jag slog i huvudet ;) Ja, man kan ju undra.


Den här fina kudden i jeansblått finns på Hemtex där de har 30% rabatt under helgen (sista dagen söndag) på en valfri vara på webbshopen.


Här en till fining!

Och den här är inte heller så dum! :)Men superenkel att göra själv!


En lampskärm, väldigt lik Tine K:s bästsäljare, men så mycket billigare! Skulle jag vilja ha, kanske blir den min när jag vågar ut bland folk igen.



En snygg, enkel, grå ljusstake. Inte särskilt dyr den heller. Finns i tre olika höjder. Har förresten för mig att Hemtex bara skulle satsa på att ha mjuka saker i sitt sortiment? 

De har uppenbarligen ångrat sig ;)



3-vånings kakfat i betong! Undrar just hur stabilt det är!? Om man ska ha det till brödfat - vill man verkligen lägga kakor på betongen. Muffins med formar ja, men kakor?
Men visst är det fint!?



Här hemma har det kommit upp nymålade, vita hyllplan på hyllskelettet jag visade häromdagen. Och gamla saker har det också kommit dit. Pipan är väl fin? Den har min farfarsfar haft!


På nästa hylla ligger ett dryckeshorn och ett kruthorn. Har sett att de har blivit "inne" helt plötsligt och kom då att tänka på att jag ju faktiskt har ett par i mina gömmor:) Kan inte dess historia mer än att de tillhört farfars släkt även de. Har aldrig haft dem framme innan, himmel så påverkbar man är hahahha.


Ja, i morgon är det dags för mig att återgå till jobbet. Känns bra för nu vill jag inte gå hemma mer! Men det är klart: hade ju kunnat vänta till på måndag:)))

Ha en bra Söndag!

KRAMAR!

9 kommentarer:

  1. Hmmm.... kan det möjligen vara du som är den trevlige smygaren? Härligt i så fall eftersom jag gillar det lilla jag sett av dina inlägg. Inredning i min smak men som inte (alltid) matchar plånboken. Är du rätt Karin är du välkommen när som. Kram Fr Hulda

    SvaraRadera
  2. Hoho! Kuddar ja...Jag kan inte ha några alls i soffan för hundarna tycker att de går bra att bädda i. Hur nu de kan tro det...en fyrkantig kudde... Kakfat i betong? njae...det tror jag faktiskt inte jag vill lägga kakorna på men muffins kanske. De där ljusstakarna du visade i ett tidigare inlägg, de från Broarne, går ju inte köpa bara någon av utan då måste man köpa alla sju. Den du visar idag är ju också snygg.

    Det ser ut som att hyllorna blev fina. Tänk att du har kvar pipan. Det är ju verkligen en fin "sak" med minnen att spara. Och de gamla böckerna är ju underbara. Är det psalmböcker tro? Men hornen...vet inte om jag vill ha horn i hyllan, ännu :)) Men som sagt, påverkbar :)) Så det sluta väl med att jag har hela tjurskallen i hyllan, behöver jag inte bära på den :)))) eller nåt sånt...ja du vet...svammel svammel ;)

    Ha det så bra på jobbet. Kanske skönt att det återgår till det normala, men varför på en söndag?! Måndag är väl bättre. Du kommer ju att jobba så långa pass och i flera dagar. Vi ses om några dagar då, om du inte hinner skriva något eller kika in lite :)

    Kram ♥

    SvaraRadera
  3. Hulda: Haha, vilken bra detektiv du är;)
    Ja det är jag som smyger in ibland. Tyvärr kan jag inte kommentera dina inlägg från min blogg, det fungerar bara om jag är anonym. Hoppas det fixar sig för det är rätt så trist.
    Men jag återkommer!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ann-Louise: Gör det nåt om de bäddar då? Den i denim håller nog att bädda med :)))

    Nej, jag såg sedan att ljusstakarna bara gick att köpa i klump. Så himla dumt!

    Tjurskallen ska du nog låta sitta kvar på axlarna, annars är vi MÅNGA som blir ledsna, hehe! ♥

    Varför en söndag? Det undrar jag också, läkaren sjukskrev mig månaden ut och då blev det så:)

    KRAM!

    SvaraRadera
  5. Tänk vad man har i sina gömmor... det är alltid roligt att plocka fram... och ge lite nytt liv till sakerna! Önskar dig en fin söndag! Kram fr C

    SvaraRadera
  6. Hej
    skönt att få lite gjort fast vädret är toppen...
    härligt fina kuddar och vackra ting...
    Tack söta du för dina ord gör mig väldigt glad....
    kram
    sandra

    SvaraRadera
  7. Karin Karin :) Du är ju för himla rolig :)) Den försvann och du har inte hittat den :)) Jag har svarat på din kommentar hos mig. Vet du att du skrev den samtidigt som jag skrev en kommentar hos mig själv. Kram ♥

    SvaraRadera
  8. Sandra: Du är helt otrolig som svarar på alla kommentarer fast du har såååå många!! Kram:)

    SvaraRadera
  9. Ann-Louise:Ja det händer lite då och då att vi är inne och nosar på varandras bloggar och skriver kommentarer samtidigt :))) Vi tom äter ju samma mat samtidigt;)
    Jag skrattar minsann högt ibland när jag läser dina inlägg:D
    Kram ♥

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥