onsdag 26 oktober 2011

Kemi

HEJSAN!

Idag har det regnat och blåst hela dagen. Usch och fy!
För bara några dagar sedan var det ju så vackert och skönt väder, men vad fort man glömmer det när 'survädret' kommer!

Hösten när den är som värst alltså!

På skolgården för några dagar sedan.

Här är den som bäst!
Ska bli spännande att se hur många träd som avlövas i blåsten!

Porslin Ib Laursen,

När vi har en sådan dag som idag: 
Då är det skönt att få sitta inne i stugvärmen och dricka kaffe och ta ett par mackor tillsammans efter jobbet:)
Nu när barnen är stora och utflyttade behövs ju inte lagad mat två gånger per dag, så vi fikar ofta på kvällarna istället.

Blommor till dig, Ann-Louise:)

Läste idag i min favoritblogg ♥Lyckliga Praliner♥ som drivs av duktiga och underfundiga Ann-Louise, om en ovanligt otrevlig expedit.

OK, otrevliga människor finns det och kommer alltid att finnas. Men de borde verkligen inte ha serviceyrken!

Det fick mig att tänka på kemin mellan människor. Jag brukar ha lätt för att komma överens med folk och brukar i allmänhet känna mig ganska omtyckt.

Men det finns en människa som nyss har kommit in i min närmiljö som får mig att se rött! Fattar inte själv denna plötsliga och ovanliga antipati. Personen i fråga verkar vara lika negativt inställd mot mig. I stort sett allt som hoppar ur den munnen sårar mig.

Det konstiga är att samma saker sagda av någon jag känner och tycker om skulle kunna få mig att gapskratta. Tror aldrig att jag har upplevt detta så starkt någonsin förut. Visst, det finns ju då och då människor som man inte känner för.

Trist!
Undrar var i hjärnan detta sker?! Och varför? Och vad det egentligen är som händer däruppe? Hoppar det rentav osynliga antipatiblixtar från hjärna till hjärna?:)

Nu glömmer vi det för en stund för i morgon har jag en ledig dag och ska förbereda inför helgen. Jenny, flickorna, Lisa, Jocke, Emma och Jonte kommer hem. Vi ska ha
SPÖKFEST!

Buuuuuuuuuuuuuhoooohooooooooooooohuuuuuuu
Ha en fin torsdag! ☺ 

KRAM!



3 kommentarer:

  1. Åh tack snälla du för blomman! ;)

    Ja visst är det konstigt det där hur man ibland bara inte fungerar med en viss person. Man kan irritera sig nåt så kopiöst mycket och vill inte alls vara i närheten av den. Ja....Men en del är ju inte riktigt kloka alltså så det är väl inte konstigt ;)) Tur man är perfekt själv hahahaha skoja bara, men det tror jag nog att du vet att jag gör :)

    Snyggt porslin, precis det jag vill ha också. Tar gärna smörgåsarna med. Hoppas du haft en bra ledig dag. Hoppas du pysslat med något kul.

    Spökfest!!!! Åh vad roligt ni kommer att ha :) Snart helg. Inte många timmar kvar nu :)

    Kram ♥

    SvaraRadera
  2. Ja det är konstigt att det blir så fel med en del. Klart att det inte är mej det är fel på, hahhahhaha
    Jag är ju, precic som du, perfekt!;)

    Porslinet kommer från Broarne, men det kanske du förstår;) Har bara tre koppar ännu så länge. Och tre stolar:DD En kopp till varje:)

    Bilder från spökfesten kommer senare:)Har gjort kakdeg i kväll - vi ska baka avhuggna fingrar med naglar (halva mandlar)
    KRAM ♥

    SvaraRadera
  3. Jag väntar med spänning på bilderna från spökfesten o jag vill inte bara se små söta spöken utan jag vill gärna se bilder på de större med... ;) Ha en mysig helg! Kram (vissa människor går man helt enkelt inte ihop med,så är det bara)

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥