tisdag 4 oktober 2011

Grönt är skönt

Hejsan!

Här sitter en mycket trött bloggerska med huvudvärk.
En lång dag till kvar att arbeta, känner att jag behöver vila nu.

Idag har vi haft en fin dag väderleksmässigt igen och jag visar er några bilder jag tog i slutet av förra veckan:)  


Bak vår altan har vi djungel. Det växer som sjutton. Det klänger och klättrar uppför benvedens stam. Vad det här är vet jag faktiskt inte, kanske någon annan som vet? Maria? :)


Här har vi i alla fall en slingrande murgröna. Både på bilden ovan och den nedan. Vet inte hur den har kommit dit, men den är nog vildväxande. Har även murgröna som slingrar sig in från grannens tomt därnere vid lekstugan, det är en fin marktäckare!  


Jag längtar redan till våren! Nej det gör jag förresten inte - att längta är dumt. Man ska ju leva i nuet, så jag tar tillbaka det. Till våren är jag ju ett halvt år äldre.
(Och har kanske ramlat nerför trappen en gång till) :(  

Så nu tar vi en dag i sänder!


Här är en fin snittblomma som jag har fått av mina arbetskamrater.
 Ser nästan ut som en jättevåreld:)
Har nu stått i en vecka och är helt opåverkad av tiden.


Nu, Elinor

Här ovanför är en bild på en gosig nalle. Du kan ju inte se den, men den vill jag skicka till dig med en hälsning. Du vet varför.

Du läser ju också min blogg ibland och det är jätteroligt tycker jag. Du är också duktig som hänger med i vår "seende värld" Det kan inte vara helt lätt alla gånger.

En stor kram till dig!


Alla andra önskar jag en god natt! Nu skajag sova för mitt arma huvud dunkar!

KRAMAR!!!

   

6 kommentarer:

  1. Hej Karin! Jag vet inte vad det är, det vackra,gröna, men det är inte en vild växt,(troligtvis). Idag har jag två elektriker här! De ska sätta upp nya lysrör i kök och badrum(bostadsanpassning). Det är lite "obekvämt" med främmande folk i huset, är lite ovan vid det...Men de är trevliga,, kanske tar det hela da´n...Och om imorgon, Du behöver vara hemma och vila Dej, vi kan träffas vid ett annat tillfälle!
    STORA KRAMAR//MARIA

    SvaraRadera
  2. Hej
    så härligt det ser ut och hoppas att det är bättre med huvudet idag...
    kram
    sandra

    SvaraRadera
  3. Hej! Hoppas huvudvärken är bättre idag. När du läser detta har du jobbat färdigt din "sista" långa dag. Helt klart behöver du vila nu.

    "Grönt är skönt" och det är så sant. Inom Feng Shui är grönt väldigt bra och det är ju även en av mina favorit färger.

    Nu far jag strax på jobbet. Jag hoppas att det kommer att gå bra... Det är ganska hög arbetsbelastning nu och jag har inte varit i så bra form på några veckor. Imorgon är jag ledig dock. Vi ses då :)

    Ann-Louise i blåsten

    SvaraRadera
  4. Hej Maria! Och jag som troddde att du visste allt om växter;) Hihi
    Har nu kommit hem från jobbet och du har rätt; vi får nog ta det en annan gång. Känner mig inte pigg och är fortfarande grön i ansiktet. (Inte av avund):)Det är ju inte långt till oktoberlovet nu :)
    Jag ringer dig i morgon!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej Sandra! Har ledigt i morgon och då ska jag vila:) Eller inte...men jag ska göra saker i min egen takt, tror jag ska måla ett bord:)
    Kram.

    SvaraRadera
  6. Ann-Louise: Hoppas att du är tillbaka till jobbet nu och att dagen har gått bra. Det är inte roligt att vara tvungen att prestera mer än man orkar.
    Men i morgon kan vi ta det lugnt! :)
    Kram

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥