fredag 22 april 2011

GLAD PÅSK!

Hej, hej! 

Idag har det varit samma väder som igår. Heeeeelt underbart!

Det känns konstigt när man tänker på att det bara är April ännu och jag vet att det kommer att komma bakslag...kanske t.o.m vinterjackorna åker på igen...huuu!

Men än så länge fortsätter vi att njuta!!! :) Dum vore man ju annars;)


En liten ljus-ljusblå blomma - vet inte vad den heter !


Kolla stilen! Så nonchalant man kan se ut! Ypperligt att äta ute när det serveras ris för de små grynen fastnar på det lilla grynet och sprider ut sig överallt utom på besticken:)

(Nej, hon får inte ha fötterna på bordet för mamma, men jag var tvungen att få ta ett kort innan hon ingrep:))


Så här sitter man vid bordet....eller? 


Idag har vi varit på Samlarmarknad i Ishallen. Det var trevligt men på en sådan kan man inte göra några fynd för de där samlarna vet precis vad allt är värt!

Attans!;) 

Jag köpte i alla fall den här gungstolen till flickornas dockor, kunde inte låta bli. Den är väl söt!? Den blir säkert ännu finare sedan, när jag har målat den vit!!!


Scillorna har snart blommat ut och maskrosorna (se bladen t.v)har kommit rätt så långt...dags att göra en rensning innan de börjar blomma...


Forsythian håller på att slå ut och det passar ju bra med de gula blommorna till Påsk!!!

Å, vad jag tyckte att de var fina när vi flyttade hit! Tyvärr vänjer man sig, så den där första tjusningen har dämpats åtskilligt. Likadant var det med blommande fruktträd, rhododenderon och blå, vita och gula sippor!

Ja, alla de där är ju fortfarande jättefina men inte så jag kommer i trans.

Konstigt ord: Trans. Trance. Hm...så kanske det stavas? Iaf på engelska...;)


I vår vita trapp (det var då ett himla tjat om den...) (SORRY...I love it!) står en kruka med påskris som jag tog in innan löven slog ut.

Den har ramlat (blivit knuffad) två gånger redan och satt svarta märken på steget där den har ramlat:( Tänkte efter första gången att nu har det hänt och händer inte igen. Men det gjorde det. JA, den står fortfarande kvar men nu kan det ju inte hända igen....eller!?

Den har stått där i flera år med olika innehåll innan trappen målades. Och NEJ, den har aldrig ramlat innan.

TYPISKT!

Nu ska jag gå o lägga mig. Har Alice i min säng inatt och hon tar lite mer plats så vi får se hur mycket sovande det blir...:):):)

PÅSK-KRAMAR!:)

3 kommentarer:

  1. Hej Karin!
    Nu gör jag ett nytt försök. Kul att se alla bilder du lägger in. Härligt med alla blommor. Trappan har verkligen blivit fin och allt annat också som du,eller Stefan, målat. Ha en riktigt härlig påsk!A-S

    SvaraRadera
  2. Hon kör den avslappnade stilen vilket iofs är bra för man skall icke stressa ;) Fina blommor men jag förstår att även det blir "vardagsmat" till sist. Visst är det konstigt att den stått där i flera år och aldrig ramlat omkull tidigare men nu...Söt gungstol! Hoppas du fick sova i natt :)

    SvaraRadera
  3. HEJ A-S
    det gick ju bra! Du kan om du försöker:) Det var som vanligt trevligt att pratas vid, hoppas ni tar en tur hit snart! (Er tur:)) Kram.

    Hej A-L
    Ja, det gick ganska bra att sova vaknade till då och då och kollade att täcket täckte A också för jag är medveten om att jag brukar roffa åt mig:)
    Kram.

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥