onsdag 2 mars 2011

Hemma hos Jenny

HEJSAN!

Tänkte att jag skulle göra ett litet hemma-hos-reportage;) Börjar med min äldsta dotter Jenny som bor i Malmö.

Hon är mamma till Alice tre-och-ett-halvt och Sofia som är dryga året.


Ostylat vardagsrum :) De bor alldeles vid havet så utsikten är enormt vacker. Det som syns på väggen i solen är min skugga! ;)



Den här lilla damen är inte längre intresserad av att bli fotograferad. Innan var hon världens linslus. Nu får man ta bilder i smyg de fåtal stunder hon är stilla, som här:)


 lilla Sofia däremot är med på att bli fotograferad. Här har hon hittat en spännande förpackning med våtservetter i min väska som ligger i bakgrunden tömd på allt innehåll.

Det är en fröjd att hälsa på hos Jen för barnen är så glada när man kommer.
A spritter i hela kroppen, springer och gömmer sig och ligger och fnittrar högt så jag har ingen som helst svårighet att lokalisera hennes gömställe.

S skiner som en sol över hela ansiktet sträcker armarna mot mig. När jag tar upp henne lägger hon sitt lilla huvud mot min axel och håller det där jättelänge. Efter en stund tittar hon upp i mitt ansikte och ler, varpå hon lägger tillbaka lilla huvudet på axeln igen.

Total mormorslycka!


Nästa barn i fallande ålder är Elin. Nu gäller det att övertyga henne om att få göra ett litet hemma-hos hos henne också;)

Men det är en helt annan historia;)

KRAMAR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥