onsdag 9 mars 2011

Rött

Hej!

Blir man inte väldigt glad av rött!? Jag blir det i alla fall! Skulle förstås inte vilja ha röda väggar - HUUUU!... men små glada saker som lyser upp här hemma där det blir mer och mer vitt allt eftersom.
Det är väl fint!?

Idag är det inte längre någon sol ute. Kan knappt fatta att det är verklighet att jag satt ute i bara t-tröja en hel timme igår! Det blåser och är grått och trist nu igen. Har jobbat halv dag idag. Hoppades på att kunna sitta ute efter jobbet, men icke! :(

Då ringde plötsligt Emma. Tåget från Lund var (inte helt ovanligt) försenat så hon missade anknytningsbussen. Jag hämtar henne i Osby och därefter blir det fika hemma hos henne! 

Roligt igen! :)

Var lite deppig där några minuter...Tänk vad man påverkas av vädret!


Kaffekoppar från Cervera. Ljusstake i trä, gammal. Ljuslykta, Indiska. Har haft den länge - den lyser så vackert!


Röda tulpaner, aldrig fel :). Sockerskål m lock, LOPPIS. Margreteskålar, Cervera. Vas, LOPPIS


Och JORDGUBBAR! Det är något jag våldlängtar efter nu...mmmmmums!

Dags att åka, ha en bra dag!
KRAMAR!!

2 kommentarer:

  1. Visst blir oxå jag lite nedstämd av vädret(och äldsta dottern febrig och ont i halsen).Men vi hade sol på fm och då var jag ute på torget och tittade på alla fina vårtecken, som primula i alla möjliga färger, UNDERBARA penseér och de mindre, söta styvmorsviol-
    liknande!!! Våren är i sikte!!! Kramar Maria

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är det härligt att gå ut och botanisera bland vårblommorna! Våren är ju egentligen den bästa årstiden för sommaren försvinner bara så fort...Kramar:)

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥