torsdag 3 mars 2011

Tyger inköpta!


HEJSAN!

 Igår efter jobbet åkte jag till Osby. Behövde justera mina glasögon eftersom glasen ramlade ut lite nu och då. Inte bra! Jag ser inte mycket utan glasögon, skulle ha väldigt svårt att klara mig utan dem...

Alla som har tappat ett glas vet hur skruvat det känns. Allt ser med ens så KONSTIGT ut - "Akuten nästa!" är den första tanken.

Så jag fick dem fixade och tänkte åka hem igen när en tanke plötsligt slog mig: "Nu är jag i OSBY och här finns det AFFÄRER"  Till exempel Annorlunda rum! YES! Rondellen, tredje avfarten!!!

Vad jag köpte där ska jag visa en annan dag, för det är inte färdigplacerat ännu:)

haha Jenny!


Det här randiga tyget hittade jag och kände genast att det kommer att passa ihop med min  prickiga kudde i Gästrummet

Och det gjorde det! Så det får bli en stund vid symaskinen i morgon!

Tror jag ska klä om dynan på stolen därinne också. Den behöver ändå lite mer stoppning så den blir mjukare att sitta på.

 
Och så köpte jag denna gamla klassiker (min farmor hade alla madrasser i huset klädda i detta  mönster fast i blått!) Av det ska det bli två omklädda  soffkuddar i Vardagsrummet!






(Till er som såg mig i förra inlägget och inte vet hur jag ser ut idag:))


Har svårt att fatta det men; I MORGON ÄR DET FREDAG!!!

KRAMAR!!!

2 kommentarer:

  1. Ja nu är det fredag kväll och du sitter förmodligen och syr kuddar av dina fina nya tyger. Det verkar gå så lätt för dej och fixa och dona, kan nästan se hur du hoppar lite av glädje när du är på väg till din syhörna. Själv får jag hålla vår arbetsplats flytande-alldeles ensam, buhu. Kram Åsa

    SvaraRadera
  2. Åååå stackars dig, men jag behöver en ledig dag nu:)Vi ses ju på söndag!
    Kram!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥