onsdag 16 mars 2011

Himlen är oskyldigt blå :)


HEEEJ!!!
Vilket ljuvligt väder! :)

 I morse var det klarblå himmel och solsken. Jenny och barnen har åkt hem igen, men dessförinnan hann vi med en härlig (halv) utedag. 

Det känns i hela kroppen att våren är här nu! 


Tog en bild rakt upp på den helt molnfria blå, blå himlen! Så vackert!


Här intas frukosten i kökssoffan, det är tydligen en sann njutning att dricka välling! Det smuttas, sugs, tvillas hår och gosas :)


Vid middagstid var det varmt och skönt ute i köksvrån där det var lä från den fortfarande ganska kyliga vinden.

Medan Sofia sov sin middagssömn fick Alice plantera små penséer i en zinkkruka. Hon var jätteduktig! Har tänkt göra detta en vecka nu och nu så blev det alltså äntigen gjort! :)

En del blommor strök med, men hon klarade det helt själv; det östes jord, plattades, grävdes trycktes och vräktes på vatten.

Därefter planterade hon egna tomatfrön i fem små krukor. (Hon har dock lovat att bjuda oss alla på tomaterna i sommar:)) Även här blev det lite väl vått, det här med vatten är bara så kul!

En timme senare kom hon till mig och frågade hon om det hade kommit upp några tomater ännu :):) 

 
Så här fint blev det på det lilla bordet! Här har vi suttit och druckit kaffe pratat och tittat på när barnen har lekt. Det bästa med livet är just sådana dagar! :))

Mitt på dagen körde jag dem till Järnvägsstationen f.v.b. till Mö. När jag kom hem igen upptäckte jag att Jenny hade fått med sig husnyckeln. Var alltså utelåst!!!

Det var nästan två timmar till S skulle komma hem så jag satt mig ner i solen och sov en stund. Rätt så skönt det med faktiskt.

NU; Godnatt!

KRAM!

2 kommentarer:

  1. Åh vilka gosiga bilder, jag blir så sugen på barnbarn jag med.
    När jag går i pension om 25 år funderar jag på att bli dagismormor, men det är så långt till dess. Mina syskonbarn är stora nu, den äldsta är 22 och den yngsta 11år. Nu är det annat som gäller när vi ses syskonbarnen och jag.Men dom har aldrig slutat kramas och det är jag väldigt glad för.

    SvaraRadera
  2. Ja det är helt underbart och ger en verkligen en nystart! Livet har blivit så mycket roligare! Kram!

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du lämnar en kommentar! ♥